23 травня о 14:17 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №11 м. Козятин надійшло повідомлення про те, що на вул. Катукова через необережность матері зачинилися двері у квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку, в якій без нагляду залишилася дворічна дитина.

Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою спецінструменту провели роботи з відкривання дверей.

На щастя, все обійшлося добре, дитина не постраждала.

Тієї ж доби о 18:20 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №10 м.Гайсин надійшло повідомлення від 71-річної пенсіонерки, яка проживає на вул. К.Маркса. Жінка вийшла з квартири на сходову клітину і через власну необережність захлопнула двері в оселю. Самостійно їх відкрити гайсинчанка не змогла. На допомогу знову прийшли працівники оперативно-рятувальної служби, які за допомогою спеціального обладнання відімкнули вхідні двері квартири.

Того ж дня вінницьким рятувальникам надійшло повідомлення, що в обласному центрі на пр. Юності потрібна допомога з екстреного відкривання дверей квартири, де мешкає 78-річна жінка, котра втратила свідомість та потребувала медичної допомоги.
Рятувальники встановили висувну драбину у вікно 4 поверху та відчинили двері квартири, передавши потерпілу працівникам швидкої медичної допомоги.



Переглядів: 2423
Поширень: 0