Олексій Порошенко разом сестрами та братом вітали малечу у Городківці

Крім ігрового подарунку дітлахам влаштували святковий концерт. Женя, Саша та Міша Порошенки спеціально приїхали зі столиці, аби презентувати своїм одноліткам міні музичну програму. Вже традиційно діти відомого українського мецената Петра Порошенка дарують у цей день малечі сюрприз. Минулого року такий благодійний концерт відбувався у приміщенні кіно-концертного залу Плеяда, де зібралося більше 600 діток із Вінниці та сіл Вінницького району. Цього року такий концерт відбувся у київській опері, а наступного дня – у Городківці.

Малеча Городківки відразу облюбувала подарунок. Гойдалки та ігрові будиночки вщент заповнились дітлахами. Веселі клоуни, цікаві конкурси, пісні, танці – все це створило чудову атмосферу незабутнього дитячого свята.

Не менш сподобалося ігрове містечко і батькам. Матері розповідають, що поряд з каруселями і для старших зробили зону відпочинку. Це теж стане улюбленим місцем і для дорослих жителів Городківки.

Тетяна Юрчук каже: «Дітям взагалі не було де гратися. А після того, як родина Порошенків запровадила цей проект, наш житловий масив перетворився у містечко, в якому є і зона відпочинку, є де відпочити та поспілкуватися батькам і дітям.»

Майданчик був побудований за сприяння благодійного фонду Порошенка. Сільський голова Городківки Олександр Гаврилюк зізнається, якби не кошти меценатів, малеча ще б довго не мала улюбленого ігрового майданчика.

Проте благодійний фонд Порошенка на облаштуванні цього майданчика не обмежується. В найближчій перспективі встановлення іще таких ігрових площадок для дітей Вінниччини

Олексій Порошенко, депутат Вінницької обласної ради, зазначив:

У нас в планах спорудження п’яти дитячих майданчиків. Це не є якась одноразова допомога. До Фонду надходить дуже багато звернень. Через два тижні будемо ще відкривати таку зону відпочинку у Бершадському районі, в селі Жорняки. А сьогодні дуже приємно, що вдалося подарувати малечі таке чудове свято.

Офіційна частина свята закінчилась, а малюки іще довго не розходились по домівках. З кульками та клоунами, вони бавились до пізнього вечора.



Переглядів: 15810
Поширень: 0