конкурс місцевих пожежних команд у Вінниці

Між собою змагалися підрозділи, які знаходяться на балансі сільських, селищних та міських рад, а також добровольці сільгосппідприємств. Відкрив змагання головний рятувальник області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук, який у своєму вітальному слові зазначив, що дуже важливим є, аби у кожному населеному пункті регіону знаходилася така пожежна команда. Люди, які проживають за 40-60 кілометрів від районних центрів, мають бути захищеними у питаннях пожежної безпеки. Бажаючи учасникам високих показників у конкурсах, очільник обласного відомства подякував усім присутнім за щоденну важку працю, адже не секрет, що підтримувати боєздатність сільських пожежних команд нині непросто.

Під звуки гімну України команда-переможниця минулорічного огляд-конкурсу на кращий підрозділ місцевої пожежної охорони МПК смт Турбів підняла державний прапор, що й ознаменувало початок змагань. Перша частина заходу полягала у комісійному огляді стану пожежної техніки та перевірці забезпечення її пожежно-технічним обладнанням згідно норм належності. Під час другого етапу в умовах, наближених до бойових, усі учасники конкурсу виконували вправу «Оперативне розгортання від пожежного автомобіля».

конкурс місцевих пожежних команд у Вінниці

За підсумками обласного етапу огляду конкурсу на кращий підрозділ місцевої пожежної охорони
третє місце посіла місцева пожежна команда с.Комсомольське Козятинського району, другою виявилася добровільна дружина хлібоприймального підприємства ТОВ «Ера-Grain» м. Бар, а перемогу святкували пожежники з с. Стрижавка Вінницького району.

конкурс місцевих пожежних команд у Вінниці

З рук начальник УДСНС у Вінницькій області Руслана Шевчука представники найкращих у цьому році МПК отримали дипломи та цінні подарунки.



Переглядів: 5144
Поширень: 0