Більше чотирьох тонн спирту на березі річки Дністер у селі Немія під Могилів-Подільським виявили співробітники Головного управління Міндоходів у Вінницькій області спільно з прикордонниками та працівниками УМВС в ніч на 8 серпня. За попередньою інформацією, нелегальна продукція, фасована у поліетиленові каністри, транспортована з Молдови на територію України поза митним контролем і призначалася для подальшої реалізації місцевою 41-річною жителькою. Правоохоронці застали жінку за перенесенням товару у власне домоволодіння, розташоване неподалік. При огляді домівки громадянки виявили 7 паперових коробів з порожніми поліетиленовими ПЕТ-пакетами з горловинами (250 пакетів ємністю по 3 л в кожному ящику), які використовуються для виробництва горілчаної продукції іноземної торгової марки.

Нелегальна продукція на загальну суму близько 300 тис. грн. вилучена. Слідчими ГУ Міндоходів зареєстроване кримінальне правопорушення по факту незаконного зберігання з метою подальшої реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Вилучення відбулося в рамках загальнодержавної операції «Держкордон-2013», спрямованої на протидію незаконному переміщенню товарів і транспортних засобів поза митним контролем України. В ході операції з кінця квітня цього року з незаконного обігу вилучено товарів на суму більше 3 млн. грн.



Переглядів: 4668
Поширень: 0