Президент України Віктор Янукович, підтримавши ініціативу Міністерства освіти і науки України та Благодійного фонду «Велика родина», підписав розпорядження щодо проведення Всеукраїнського телевізійного Шевченківського уроку.

Урок відбудеться 2 вересня 2013 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка та транслюватиметься в ефірі Першого національного каналу.

Всеукраїнський телевізійний Шевченківський урок проводиться для учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів країни.

Під час заняття використовуватимуться архівні документи, відеосюжети, ілюстративні матеріали про життя та творчість Великого Кобзаря.

Як повідомила заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова усі школи області готові до проведення Шевченківського уроку 2 вересня.

« Немає жодних питань щодо проведення уроку. Це буде цікаве спілкування з учнями, адже .. кожний великий народ має свої знакові постаті. Для Англії – це Байрон, для Німеччини – це Гете, для Польщі – Міцкевич, для Росії – Пушкін, для України – Шевченко. Це поєт для епохи. Національний символ України. Наша гордість і наша слава»



Переглядів: 3780
Поширень: 0