30 серпня 17 години на лінію «102» надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що в приміщенні клубу у м. Калинівка знаходиться бомба. Відразу на місце надзвичайної події виїхала слідчо-оперативна група міліції, усі служби оперативного реагування, повідомляє СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

У Калинівці "замінували" клуб

Приміщення клубу та прилеглих до нього територій обстежували фахівці-вибухотехніки, міліціонери-кінологи зі службовими собаками, працівники МНС.

У Калинівці "замінували" клуб

За півтори години напруженої ризикованої роботи правоохоронці перевірили всі приміщення та територію біля будівлі – будь-яких небезпечних чи підозрілих предметів виявлено не було. Клуб відновив свою роботу.

У Калинівці "замінували" клуб

За словами начальника Калинівського РВ Петра Скічка, працівники міліції проводить комплекс заходів по встановленню особи зловмисника, який «замінував» приміщення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об\'єктів власності ). Такий злочин карається ув’язненням на строк від двох до шести років.



Переглядів: 3355
Поширень: 0