Голова облдержадміністрації Іван Мовчан привітав з початком навчального року і Днем знань учнів Теплицької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1.

Іван Мовчан відсвяткував День знань у Теплику

«Я вважаю, що 1 вересня – це величне і важливе для держави свято, - сказав голова ОДА на урочистій лінійці. - Для мене дуже важливо, щоб влада разом з учителями створювала умови, які дозволяли б учням комфортно і якісно навчатися. Щоб школярі хотіли вчитися. Щоб було модно отримувати знання і бути здоровими. Щоб діти усвідомлювали: успіху досягатимуть лише високоосвічені люди. Адже ми бачимо, як швидко змінюється світ, як науково-технічний прогрес рухає вперед нашу державу і весь світ.

Іван Мовчан відсвяткував День знань у Теплику

Цього року обласна державна адміністрація провела величезну роботу в ході підготовки до навчального року. Змінюються класи і школи. Модернізується навчальний процес. І якщо ми збережемо таку динаміку протягом кількох років, то незабаром матимемо якісно іншу освітню базу в навчальних закладах. У цьому ми бачимо основне завдання влади в галузі освіти. Ми стараємося дійти своєю увагою до кожної території і, звичайно, до кожної школи».

школа у Теплику

На свято керівник області приїхав з подарунком – комплексом мультимедійного обладнання.

Директор школи Людмила Пшенична, дякуючи за вітання і подарунок, підкреслила: це перший візит керівника області до школи в Теплику. Вона додала: з обласного бюджету школі цього року виділено 300 тис. грн. для заміни вікон.

Іван Мовчан відсвяткував День знань у Теплику

За підтримку закладів освіти району голові ОДА Івану Мовчану подякував і голова районної державної адміністрації Василь Малярчук. Він повідомив, що з обласного бюджету район отримав 600 тис грн. на заміну вікон (як повідомлено вище, половину суми отримала саме Теплицька школа № 1).

школа у Теплику

Василь Малярчук повідомив про ще один подарунок обласної влади для освіти району – шкільний автобус для Веселівської СЗШ І-ІІІ ст. Ключі від автобуса Іван Мовчан урочисто вручив директору школи і водію, який возитиме дітей на навчання.

Іван Мовчан відсвяткував День знань у Теплику

Після того, як прозвучав перший дзвінок, голова ОДА оглянув школу і поспілкувався з батьками та вчителями.



Переглядів: 7763
Поширень: 0