Народний депутат України і лідер Європейської партії України Микола Катеринчук приїхав у Хмільницький район на святкування 90-річчя району. І насамперед Микола Дмитрович завітав до Уланівського дитячого садка. Кілька місяців тому завідуюча закладом попросила у депутата дитячі м‘які меблі у 5 груп.

Святкування 90-річчя Хмільницького району

Я навіть не сподівалася, що так швидко вирішиться це питання, - радо повідомляє директор закладу Клавдія Соколенко. – У нас щодня перебуває до 140 дітей. Групи переповнені і діти не мають, де відпочити. Тепер у кожній групі у нас буде дитячий диванчик і по два крісла.

Святкування 90-річчя Хмільницького району

А на стадіоні села Уланів вже діяла виставка світлиць сільських громад Хмільницького району. Сільські таланти намагалися перевершити один одного, пригощаючи гостей смачним народними стравами та співаючи пісень. Біля світлиці села Лозова завзяті жіночки пустились у танок з Миколою Катеринчуком та першими особами району – головою РДА Олегом Томашуком та головою райради Василем Чмелюком.

Святкування 90-річчя Хмільницького району

568 людей живуть у Хмільницькому районі, яким понад 90 років, - вітаючи зі сцени сказав Микола Катеринчук. - І ми маємо подякувати їм за збережену землю, за працю, за побудовані села, за сьогоднішнє життя. Не кожен район може похвалитися такими здобутками за 90 років, як Хмільницький. Сьогодні його трударі демонструють абсолютно передові показники в питаннях землеробства і виробництва. І все це завдяки праці людей, які обділені увагою влади та соціальними благами. Але на своєму місці вони роблять свою справу і годують Україну. І такі свята не можуть піти з традицій. Це підсумок роботи і шана тим людям які працювали до нас.



Переглядів: 6011
Поширень: 0