На початку вересня до міліції звернулась 43-річна жителька с. Зарванців, яка стала жертвою розбійника. Жінка розповіла, що близько сьомої години ранку в лісосмузі, через яку місцеві жителі навпростець дістаються села, на неї напав чоловік з ножем. Злочинець, пригрозивши розправою, відібрав у випадкової жертви сумку, в якій знаходились 300 грн, два мобільні телефони, документи та особисті речі, передає СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

Міліція відразу розпочала оперативно-розшукові заходи, встановлювали свідків, які могли бачити підозрілу особу, опитували місцевих жителів.

За словами начальника УКР УМВС у Вінницькій області Олександра Глянька, в результаті проведеної роботи правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 43-річний житель Хмельницької області, неодноразово судимий за скоєння крадіжок, пограбувань. Загалом чоловік 23 роки свого життя провів за гратами. В кінці минулого року він в черговий раз звільнився з місць позбавлення та в пошуках легкого заробітку подався на Вінниччину.

Після скоєння розбійного нападу, зловмисник поїхав в Житомир, де скоїв крадіжку велосипеда і вже на ньому знову повернувся в Зарванці, сподіваючись і в подальшому скоювати напади на людей. Поблизу посадки його затримали оперативники.

За даним фактом міліція відкрила кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.187 КК України (розбійний напад).

Підозрюваний перебуває під арештом. За такий злочин передбачено покарання у вигляді ув’язнення строком до семи років



Переглядів: 2823
Поширень: 0