Підприємство «Люстдорф» подає яскравий приклад не лише виробництва високоякісної продукції, а й створення нових робочих місць з комфортними умовами праці та стабільною заробітною платою. Про це зазначив голова облдержадміністрації Іван Мовчан за результатами візиту на Іллінецький молокозавод ТОВ «Люстдорф».

Іван Мовчан відвідав Іллінецький молокозавод ТОВ «Люстдорф»

«Основною вимогою Президента України є створення якісних умов життя населення, незалежно від місця проживання. Підприємство «Люстдорф» знаходиться в сільській місцевості і забезпечує робочими місцями та гідною оплатою праці сільських жителів. Ми зацікавлені в тому, щоб такі підприємства розвивалися. Вони отримуватимуть максимальну підтримку з боку облдержадміністрації», – наголосив голова ОДА Іван Мовчан у розмові з журналістами.

Іллінецький молокозавод ТОВ «Люстдорф»

Іван Мовчан відвідав Іллінецький молокозавод ТОВ «Люстдорф»

«Люстдорф» упевнено просуває свою продукцію на зовнішні ринки, збільшує обсяги виробництва, і бере активну участь у впорядкуванні ринку молока на Вінниччині. Окрім того, що підприємство надає робочі місця, виконує соціальні зобов\'язання перед жителями села, воно ще й стрімко розвивається, використовує сучасні технології та випускає якісну продукцію», – поділився враженнями від побаченого керівник області. Іван Мовчан підкреслив, що такі підприємства дисциплінують приватних виробників молока, спонукають їх по-іншому ставитися до заготівлі. Тут пильно стежать за якістю сировини.

Іллінецький молокозавод ТОВ «Люстдорф»

Для ТОВ «Люстдорф» молоко заготовляє підприємство-посередник ВАТ «Іллінецький «Агромаш», яке в кожному селі району має молокоприймальні пункти, оснащені сучасним холодильним обладнанням.

Іван Мовчан відвідав Іллінецький молокозавод ТОВ «Люстдорф»

Асортимент продукції ТОВ «Люстдорф» широкий – понад 40 найменувань, серед яких молоко тривалого зберігання, молочні напої з фруктовими наповнювачами, молоко для дитячого харчування, масло селянське, вершки, сухе молоко та інше. Добре відомі українським і закордонним споживачам торгові марки підприємства «На здоровье», «Селянське», «Бурёнка», «Тотоша». Вся продукція сертифікована і відповідає найвищим вимогам технологічного процесу та потребам споживача.

Іллінецький молокозавод ТОВ «Люстдорф»

Цього року на молокозаводі побудована власна артсвердловина для виробничих потреб підприємства.

Іллінецький молокозавод ТОВ «Люстдорф»

До кінця року підприємство планує завершити будівництво блоку приймання молока та ввести додаткову виробничу лінію, завершити благоустрій території підприємства і будівництво під’їзних доріг та майданчиків. Нині ТОВ «Люстдорф» здійснює будівництво станції для очистки стоків за німецькою технологією. Вартість даного проекту – близько 30 млн. грн. Станцію планують ввести в експлуатацію до кінця року.



Переглядів: 8745
Поширень: 0