Іван Мовчан ознайомився з роботою Тиврівського будинку-інтернаті геріатричного профілю

В інтернаті проживають 253 підопічних (це одинокі громадяни похилого віку і інваліди). Голова ОДА ознайомився з роботою закладу і поспілкувався з його мешканцями та персоналом. Медичні працівники подарували Івану Мовчану на згадку вишиту бісером ікону і побажали Божої допомоги в усіх справах.

Іван Мовчан ознайомився з роботою Тиврівського будинку-інтернаті геріатричного профілю

«Божа допомога потрібна, в першу чергу вашим підопічним і вам, людям, які взяли на себе зобов’язання їх доглядати і підтримувати, – відповів Іван Мовчан. – Я впевнений, що в такій установі працюють люди з великим серцем. А влада старатиметься зробити все для того, щоб поліпшувати умови проживання ваших підопічних і розширювати можливості для реабілітації (у тих випадках, коли це можливо).

Іван Мовчан ознайомився з роботою Тиврівського будинку-інтернаті геріатричного профілю

Коментуючи почуте і побачене в будинку-інтернаті, голова ОДА сказав:
«У цьому закладі створені непогані умови для проживання підопічних. Дуже важливо, що держава нас почула і суттєво збільшила фінансування таких закладів. У нас є серйозні плани удосконалення роботи будинків-інтернатів, створення у них нормальних побутових умов, забезпечення їх усім необхідним. Ми мобілізуємо всі необхідні ресурси для виконання ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення. Для багатьох людей подібні будинки-інтернати є останньою надією і влада повинна системно розв’язувати ті проблеми, які накопичилися у таких закладах».

Іван Мовчан ознайомився з роботою Тиврівського будинку-інтернаті геріатричного профілюІван Мовчан ознайомився з роботою Тиврівського будинку-інтернаті геріатричного профілю

Почувши про те, що в будинку-інтернаті є проблема з водопостачанням, керівник області одразу ж дав доручення знайти вихід із ситуації і забезпечити в закладі безперебійну подачу води.



Переглядів: 4848
Поширень: 0