Звіт про роботу за 9 місяців почався з повідомлення про стан справ у медичних закладах міста.
У комунальній установі «Могилів-Подільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» проведено поточний ремонт окремих приміщень і систем, а також встановлено систему охоронної сигналізації.

Значний обсяг робіт виконано у Могилів-Подільському міському територіальному медичному об’єднанні. Відремонтовано хірургічне відділення (виконано робіт на 655,6 тис грн.), завершено капітальний ремонт покрівлі інфекційного відділення (вартістю 530,6 тис. грн.), замінено вікна у головному корпусі (на суму 645,1тис. грн.).

Звіт міського голови Могилів-Подільського за 9 місяців роботи

Голова ОДА Іван Мовчан повідомив, що кілька днів тому особисто відвідав міську лікарню у Могилеві-Подільському, і назвав її лікувальним закладом європейського рівня.

У рамках реформування охорони здоров’я в цій лікарні здійснюється прийом пологів, а також лікування інфекційних хворих з Чернівецького і Мурованокуриловецького районів.

У другому півріччі розпочато капітальний ремонт кількох відділень і харчоблоку (на загальну суму 4100 тис. грн.). Після завершення цих робіт, переконаний міський голова, лікарня практично буде готова до перепрофілізації в базову лікарню госпітального округу.

У загальноосвітніх навчальних закладах міста оптимізовано мережу класів. Кількість дітей, що навчаються індивідуально, з початку 2013 року зменшилась на 20 чоловік осіб.
Усі загальноосвітні заклади міста забезпечені сучасними внутрішніми туалетами (30 туалетів на 5 шкіл).

Введено в дію третій корпус гімназії, що дасть можливість навчати всіх дітей в одну зміну.

Донедавна у школах міста були найнижчі в області видатки на харчування одного учня – 2 грн. Нині видатки зросли вдвічі, вишукуються можливості для підвищення їх до 5 грн.

Повільно впроваджується у місті програма «Доступне житло». Незважаючи на широку роз’яснювальну роботу, надійшла лише 1 заява на участь у програмі.

У Могилеві-Подільському діє генеральна схема санітарної очистки та прибирання міста. За висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи міське сміттєзвалище відповідає вимогам чинного санітарного законодавства України. Але начальник Головного управління Держсанепідслужби у Вінницькій області Валентина Зайцева повідомила про факти самозагорання сміття на полігоні.

Для поліпшення благоустрою у місті завершено реконструкцію скверу і фонтану, ремонт читального залу в міській бібліотеці, відновлено оздоблення стіни фасаду школи мистецтв; проведено ремонт опалювальної системи, виготовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію даху дитячої школи мистецтв.



Переглядів: 3477
Поширень: 0