Працівники ветеринарної міліції спільно з працівниками дорожньо-патрульної служби УДАІ у Літинському районі зупинили автомобіль «MAN», завантажений замороженими свинячими шлунками. Під час перевірки документів у 37-річного водія, жителя Житомирської області, було з’ясовано, що дана продукція тваринного походження перевозиться без будь-яких документів.

В Літинському районі працівники міліції зупинили вантажівку, водій якої перевозив 6 тонн шлунків тваринного походження.

Зі слів водія, дану продукцію, вартість якої становить близько 15 тисяч гривень, він скуповував у селян з подвірного забою худоби та віз на Одещину. Там його мав зустріти замовник, який йому зателефонував за оголошенням про вантажні перевезення. Про те, що на вантаж тваринного походження мають бути відповідні документи, водій каже, що не знав.

Як розповів начальник ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павло Дармограй, водія вантажівки притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог», яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вантаж невідомого походження вилучений та направлений на утилізацію.



Переглядів: 4225
Поширень: 0