Хмільницький елеватор

Публічне акціонерне товариство „Хмільницький елеватор” було засноване ще в довоєнні роки - згідно архівних даних в квітні 1932 року. До 1970 року елеватор називався хлібоприймальним підприємством , а з 1998 р. підприємство є акціонерним товариством.

Сьогодні на ПАТ „Хмільницький елеватор” працює 94 спеціаліста.

Хмільницький елеватор

Протягом останніх років на підприємстві проведені масштабні ремонтні роботи, модернізовано обладнання.

На території підприємства є 9 механізованих складів , елеватор та сушильно – складський комплекс. Загальна місткість елеватора становить 97,3 тис.т. зерна.

Хмільницький елеватор

На підприємстві встановлено німецьке очисне обладнання: сепаратор – TSA – 154, SMA – 203, сучасні зерносушарки, зокрема: високопродуктивна та екологічно чиста сушарка фірми „Шмідт - Зеегер”. Модернізовані та автоматизовані вітчизняні сушарки ДСП 32х2 от та ДСП – 50. Автоматизована система управління сушильного комплексу.

Хмільницький елеватор

В ході робочого візиту Валентин Поліщук відвідав сертифіковану лабораторію підприємства ПАТ „Хмільницький елеватор”, яка оснащена усіма необхідними приладами для роботи по визначенню показників якості зерна. Для відбіру аналізів тут використовується високоточний пробовідбірник „Racoraf.”

Хмільницький елеватор

В даний час для сільськогосподарських товаровиробників та зернотрейдерів елеватором надаються такі послуги : приймання, збереження , сушка, очистка, навантаження продукції на автомобільний та залізничний транспорт.

Хмільницький елеватор

Підприємство співпрацює з сільгоспвиробниками Хмільницького, Літинського, Калинівського, Козятинського районів, а також з іншими районами Вінницької, Хмільницької і Житомирської областей.


Переглядів: 5621
Поширень: 0