Сьогодні вихованці дитячого садочку та середньої загальноосвітньої школи села Бохоники Вінницького району зустрічали у себе гостей. За запрошенням сільського голови Михайла Бондара до них з профілактичною роботою завітали державтоінспектори на службовому транспорті.

- До нас з офіційним листом звернувся сільський голова села Бохоники з проханням відвідати їх дошкільний та шкільний навчальні заклади, - розповідає начальник служби профілактичної роботи УДАІ УМВС у Вінницькій області підполковник міліції Володимир Мотичко. – Цитую з листа: «Адже самим дієвим способом донести важливість дотримання правил дорожнього руху є участь в таких заняттях інспекторів державної автомобільної інспекції». За моєї практики це перше звернення сільського голови про налагодження тісних партнерських стосунків у вихованні молодого покоління. Тому керівництво управління ДАІ одразу відгукнулося на пропозицію і з подарунками поспішило на зустріч з дітьми.

Радості у дітей від зустрічі з правоохоронцями не було меж. Діти наперебій фотографувалися біля службового транспорту, кожен старався посидіти в автомобілі і на мотоциклі. Під час зустрічі дітям нагадали про безпечну поведінку на дорозі. Вихованцям дитячого садочка працівники ДАІ подарували книжки-розмальовки «Азбука юного пішохода». Учням молодших класів роздали стікери і звернули увагу усіх школярів про обов’язкове використання світлоповертаючих елементів у осінньо-зимовий період, коли зменшується світловий день і у темний період часу пішоходів у одязі темних кольорів на дорозі не видно.

Діти села Бохоники зустрілися з державтоінспекторами

- Світлоповертаючі елементи допоможуть зберегти ваше життя, - наголосив під час зустрічі Володимир Мотичко. – Адже вони роблять пішохода помітним у нічний час на відстані двісті метрів.

Діти села Бохоники зустрілися з державтоінспекторами

Ще одним подарунком від управління державтоінспекції для школи став сучасний телевізор з флешкартою, на яку правоохоронці записали профілактичні відеофільми для дітей з метою пропаганди Правил дорожнього руху та запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Діти села Бохоники зустрілися з державтоінспекторами

- Ми щиро вдячні Державтоінспекції за співпрацю у такій важливій справі як виховання свідомого молодого покоління, - підкреслив сільський голова села Бохоники Михайло Бондар. – Очі дітей радісно світяться, і кожен з них понесуть цю радість від спілкування з працівниками міліції по домівках, де розкажуть про важливість проведеного заходу та дотримання Правил дорожнього руху. Ця зустріч є вагомим внеском у формування правової свідомості дітей і у виборі майбутньої професії.

Діти села Бохоники зустрілися з державтоінспекторами

Спільними зусиллями мета заходу була досягнута, адже діти вигукували: «Ми дотримуємось правил дорожнього руху!». І дійсно, адже це несе безпеку і життя.


Переглядів: 3018
Поширень: 0