Працівники Жмеринського райвідділу міліції за лічені години затримали 35-річного зловмисника, який серед білого дня вчинив сексуальне насилля над 4-річною дівчинкою.

Того дня, коли дівчинка разом зі своїм 7-річним братом йшла до магазину, розташованого неподалік від їхнього будинку, до них підійшов чоловік та попросив допомогти дістати кошеня, яке провалилося у сарай. Діти, не роздумуючи, пішли з незнайомцем рятувати тварину.

У Жмеринці нелюд, який тільки-но вийшов з тюрьми, вчинив сексуальне насилля над 4-річною дитиною

Заманивши дітей до приміщення закинутого сараю, злодій почав зривати з дівчинки одежу. Дитячий крик та плач почув чоловік, який проходив поруч. Коли він відкрив двері, злодій кинувся навтьоки. Зрозумівши, що став свідком злочину, чоловік кинувся наздоганяти лиходія, але марно. Тоді він зателефонував до міліції.

За описом дітей та свідка працівники міліції склали портрет злочинця. Підозри правоохоронців впали на місцевого жителя, який півтора місяці тому умовно-достроково звільнився з місця позбавлення волі, де відбував покарання за розбещення неповнолітніх. Його оперативники затримали за місцем проживання. Чоловік проживає у цьому ж районі, де скоїв злочин. Діти і свідок злодія упізнали. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.153 Кримінального кодексу України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої особи). За такий злочин передбачено покарання від 10 до 15 років ув’язнення.



Переглядів: 4605
Поширень: 0