Працівники гайсинської міліції затримали трьох молодиків за підозрою скоєнні крадіжок з магазинів, розташованих на території району. На рахунку злодіїв 14 продуктових магазинів, до приміщення яких вони потрапляли вночі шляхом віджиму дверей.

Затриманими виявились троє місцевих жителів віком 17 та 20 років. Старший з них в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, однак на шлях виправлення не став.

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Попри те, що двоє з затриманих - неповнолітні, їм доведеться нести кримінальну відповідальність, адже за такого роду злочини відповідальність настає з 14 років. За крадіжки затриманим загрожує до 6-ти років ув’язнення.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, у Тульчинському районі троє молодиків 15-19 років в пошуках грошей на горілку грабували односельчан.



Переглядів: 3042
Поширень: 0