В Бершадському, Гайсинському, Калинівському, Літинському, Мурованокуриловецькому, Крижопільському, Оратівському, Піщанському, Теплицькому, Тиврівському, Тульчинському, Чечельницькому, Чернівецькому, Шаргородському, Ямпільському районах та місті Ладижин приміщення стовідсотково готові під Центри.

Зокрема, в трьох районах області – Бершадському, Піщанському та Чечельницькому центри вже відкрито і вони працюють в тестовому режимі.

В Барському, Іллінецькому, Липовецькому, Могилів-Подільському, Немирівському, Погребищенському, Томашпільському, Тростянецькому районах та у містах Хмільнику, Жмеринці, Козятині приміщення готові на 95 %.

Ремонтні роботи були проведені за рахунок коштів місцевих бюджетів та спонсорської допомоги на загальну суму близько 6,7 млн.грн.

В місті Вінниця функціонує мережа із 4-х центрів надання адміністративних послуг: Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» та три його територіальних відділень «Вишенька», «Замостя» та «Старе місто». Облдержадміністрація надає адміністративні послуги через Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» за узгодженим рішенням. Окрім того, через Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» м.Вінниці надаються адміністративні послуги для жителів Вінницького району.



Переглядів: 3119
Поширень: 0