До працівників Ладижинського райвідділу міліції 13 грудня звернувся 71-річний пенсіонер з заявою про те, що зі школи не повернувся його 15-річний онук. Близько 8.00 хлопець пішов на навчання та додому не вернувся. Дідусь – єдина рідна людина у хлопця. Його матір померла, коли він був зовсім маленьким, а батька позбавили батьківських прав за пияцтво.

На пошуки зниклого був задіяний весь особовий склад працівників ладижинської міліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства (такі провадження відкриваються за кожним випадком зникнення дитини). Для розшуку безвісти зниклого хлопця були задіяні усі оперативно-розшукові заходи.

До пошуку неповнолітнього були залучені місцеві засоби масової інформації, розшукові плакати з фотокарткою хлопця були розміщені в усіх громадських місцях.

Розшуковці оглядали підвальні приміщення, дачні масиви, гаражні товариства. У підвалі однієї з багатоповерхівок міста міліціонери знайшли неповнолітнього втікача, який три доби переховувався у різних підвальних приміщеннях та голодував.

Зі слів хлопця, додому він вирішив не повертатися через погані оцінки, отримані у школі. Він боявся, що за це дідусь буде його сварити. З неповнолітнім втікачем та його опікуном міліціонери провели профілактичну роботу.



Переглядів: 3128
Поширень: 0