Калинівський район має значну перевагу перед іншими: близьке розташування до обласного центру, важливу транспортну розв’язку до нашої столиці. Через Калинівку кожного дня переміщуються тисячі людей з інших регіонів, які в тому числі вирішують питання, пов’язані з веденням бізнесу і сплатою податків. Відкриття Центру стане зручним не лише для місцевих підприємців, тут будь-яка людина може зайти та отримати консультацію чи довідку.

На урочистому відкритті начальник ГУ Міндоходів у Вінницькій області Геннадій Федик зазначив: «Я переконаний, що сприятливі умови стимулюватимуть бізнес Калинівщини сумлінно сплачувати належні до бюджету платежі. Це є запорукою фінансової стабільності держави, своєчасних виплат пенсій та зарплат, належного функціонування навчальних закладів та сприятиме розвитку кожної територіальної громади району». Один з головних пріоритетів Стратегії Міністерства доходів і зборів на 2013-2018 роки – це впровадження ефективних сервісів, а створення ЦОПів - один з напрямків такої роботи.

Центр обслуговування платників

Присутній на відкритті голова Калинівської районної державної адміністрації Василь Поліщук зазначив, що у районі планується реалізація значних інвестиційних проектів, які дозволять створити близько 2000 робочих місць. А це нові платники, які будуть наповнювати бюджет, нові підприємці, для яких потрібно створити сприятливі умови. Тому відкриття ЦОПу стало неабиякою подією для платників Калинівки.

Центр обслуговування платників

ЦОП у Калинівці також відповідає всім стандартам та вимогам, що затверджені Міністерством доходів та зборів. Він обладнаний камерами відеоспостереження. В режимі он-лайн керівництво ДПІ та фахівці моніторингового центру Міністерства доходів та зборів можуть побачити все, що відбувається у ЦОПі, відтак, спрямовувати роботу працівників у необхідному напрямку; є скриньки відгуків та пропозицій повідомлення з яких кожного тижня опрацьовує спеціальна комісія; у ЦОПі працюють кваліфіковані спеціалісти, консультант модератор, які проходять контрольні тестування. Також є робоче місце платників, де кожен з них може зайти до Інтернету та подати звітність в електронному вигляді, без жодної черги.

У день відкриття центр відвідали перші платники. Вони були приємно вражені умовами, фахівцями і тим, наскільки легко і швидко можна подати звітність та отримати консультації.



Переглядів: 3707
Поширень: 0