Для покращення діагностики та лікувальних маніпуляцій ДТЕК придбав для Ладижинської міської лікарні сучасне обладнання вартістю 354 тис. грн і повністю обладнав новою технікою офтальмологічний кабінет. Впродовж наступних двох років компанія виділить ще 3,24 млн грн для забезпечення лікувального закладу реанімобілем, сучасним медичним обладнанням та проведення ремонтних робіт в лікарні.

У листопаді цього року завершено встановлення і налаштування обладнання по проекту Телемедицина. Він призначений для покращення доступу мешканців міста до кваліфікованої медичної допомоги. Програма реалізується з ініціативи і фінансової підтримки компанії ДТЕК Центр Телемедицини дасть можливість проведення дистанційних медичних консультацій, консиліумів, контролю фізіологічних параметрів організму пацієнта, проведення діагностичних і лікувальних маніпуляцій, обміну результатами обстеження пацієнта, а також медичних відеоконференцій, телесемінарів, телелекцій, що здійснюються з використанням телекомунікаційних технологій. Для мешканців невеликого містечка – це унікальна можливість.

Упродовж цього року реалізовано перший етап ремонту приміщень в Ладижинській міській лікарні, цьогорічна вартість проекту 317 тис. грн Впродовж 2014-2015 років, згідно Стратегії соціального партнерства, ДТЕК виділить ще більше 1,23 млн грн.

«Під час формування Стратегії Соціального партнерства між ДТЕК і Ладижином з ініціативи громади міста галузь охорони здоров’я була визнана однією з пріоритетних. ДТЕК – соціально відповідальна компанія і дбає про здоров’я своїх працівників, їх сімей та мешканців міст, де працюють наші підприємства. Ладижинська міська лікарня обслуговує не лише городян, а й усіх мешканців навколишніх сіл – це більше 30 тисяч людей. Тому великі кошти компанія спрямовує на системні проекти і, зокрема, на такі як покращення медичного обслуговування населення», – розповіла керівник департаменту соціального розвитку ДТЕК Вікторія Гриб.

Фінансування ДТЕК усіх соціальних програм Ладижина за розробленими спільно з міськими жителями стратегічними планами упродовж 2013-2015 років становитиме 12,5 млн грн.

Інформація для довідки:

ДТЕК – найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко. У ДТЕК працюють 140 тисяч осіб.

Основною продукцією ДТЕК є електроенергія. До портфеля активів компанії входять 10 ТЕС і 2 ТЕЦ загальною встановленою потужністю 18 ГВт; 1 ВЕС проектною встановленою потужністю 200 МВт; 5 підприємств з передавання та продажу електроенергії, які обслуговують понад 5,2 млн клієнтів – фізичних і юридичних осіб; 31 шахта і 13 вуглезбагачувальних фабрик; нафтогазовидобувні активи.

Відпуск електроенергії генерувальними підприємствами ДТЕК у 2012 році склав 51,4 млрд кВт∙год., закупівля електроенергії для постачання споживачам – 53,9 млрд кВт∙год., видобуток вугілля підприємствами – 39,7 млн тонн, обсяг збагачення вугілля – 27,7 млн тонн. ДТЕК експортує електроенергію до 6 країн, вугільну продукцію – до 36 країн світу.

Консолідований виторг ДТЕК у 2012 році склав 82,5 млрд грн, чистий прибуток – 5,9 млрд грн.



Переглядів: 3131
Поширень: 0