Автопригода за участю пішохода сталась у Вінниці по вул. Свердлова. За попередньою інформацією, 24-річний вінничанин, знаходячись за кермом автомобіля «Dodge Stratus», здійснив наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину по розмітці пішохідного переходу. В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпілу було доставлено у лікарню для надання медичної допомоги.

Цього ж дня зі струсом головного мозку у Тиврівській районній лікарні опинилась 58-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ-2105», яка постраждала внаслідок зіткнення двох ВАЗів на перехресті доріг Тиврів-Вінниця-Сутиски.

У Могилів–Подільському районі 36-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106» не впорався з керуванням свого транспортного засобу та допустив зіткнення з електроопорою. Внаслідок автопригоди постраждала трирічна донька водія. Дівчинка з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми госпіталізована в лікарню.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 3721
Поширень: 0