Низка вже традиційних зустрічей стартувала з Липовецького та Погребищенського районів, керівники яких першими серед колег представляли результати своєї минулорічної діяльності та плани на рік поточний.

Звіт керівників Липовецького та Погребищенського районів

«Рік тому ми розпочали роботу у новому форматі, визначили основні пріоритети діяльності, що були спрямовані передусім на розвиток соціальної інфраструктури населених пунктів, та разом з вами відпрацьовували їх на кожній території. Реалізуючи соціальні ініціативи й доручення Президента держави Віктора Януковича, ми намагалися організувати роботу таким чином, щоб до неї долучилися усі відповідальні працівники і ми могли мобілізувати необхідний ресурс задля виконання визначених завдань та нести солідарну відповідальність за розвиток територій. І найголовніше – аби мешканці територіальних громад відчували зміни і бачили конкретні результати цієї роботи, - зауважив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан, розпочинаючи звітну кампанію. – Тепер же настав час підбивати підсумки річної діяльності та формувати завдання на рік 2014-й».

Звіт керівників Липовецького та Погребищенського районів

Відповідно до визначеного формату, заслуховування звітів відбуватиметься за участі заступників голови облдержадміністрації, керівників департаментів і служб області, очільників територіальних громад району, а також представників громадських організацій та активних жителів територій. Крім того, до участі у засіданнях долучатимуться й колеги доповідачів - керівники сусідніх із ними районів.



Переглядів: 2922
Поширень: 0