Повідомлення про те, що до хірургічного відділення Бершадської районної лікарні доставлений 26-річний мешканець села Яланець з проникаючим ножовим пораненням передньої черевної стінки, надійшло на «102» від чергового лікаря. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як встановили міліціонери, потерпілий отримав поранення від свого 23-річного брата. Родичі посварились через квартирне питання.

Ввечері молодик разом з співмешканкою прийшов в гості до старшого брата. Під час застілля він почав вимагати, щоб родич дозволив йому жити у своєму будинку. Однак таке сусідство не влаштовувало чоловіка, тож він запропонував братові пошукати собі інше місце проживання. Відмова настільки розлютила молодика, що він напав на рідну людину з ножем.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк до восьми років. Остаточна правова кваліфікація діям зловмисника буде надана після висновків судово-медичної експертизи, яка встановить ступінь важкості заподіяних потерпілому тілесних ушкоджень.



Переглядів: 3159
Поширень: 0