Чимало подій довелось пережити ювіляру на життєвому шляху. Доля приготувала йому складні випробування, але любов до ближніх, доброта та щирість допомогли дожити до 100 років. Незважаючи на поважний вік, Іван Пантелеймонович має хорошу пам\'ять та любить спілкуватися. Чоловік, котрий здобував свободу для країни у Великій Вітчизняній, а також брав участь у радянсько-японській війні пам’ятає усе до деталей. Столітній ювіляр залишається відкритим співрозмовником, радо приймає гостей, однак сам до них не ходить — здоров’я не те. Нагороджений військовими орденами Cлави та Вітчизняної війни та державною нагородою України – орденом «За мужність».

Іван Мовчан привітав найстаршого жителя м.Гнівань зі столітнім ювілеєм

«Ми маємо приємну місію сьогодні привітати вас зі столітнім ювілеєм. Радію, що, переживши чимало буремних подій, Ви стали свідком народження незалежної Української держави і сьогодні зустрічаєте поважний ювілей у колі рідних і близьких людей. Вклоняюся Вашій життєвій силі та мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови», – зазначив Іван Мовчан, вітаючи ювіляра.

Голова обласної державної адміністрації наголосив, що Президент дуже серйозно піклується про людей, які пройшли війну і здобули мир та щасливе майбутнє для нащадків. Це Золотий фонд нації і гордість нашої держави, – підкреслив Іван Мовчан у вітанні. Він побажав ювіляру міцного здоров’я, щастя та благополуччя, подякував за багаторічну самовіддану працю і безцінний життєвий досвід.

До вітань керівника регіону долучилися щирі слова подяки та подарунки від обласної державної адміністрації, місцевої влади, друзів і односельців ювіляра.



Переглядів: 3759
Поширень: 0