За останню добу, щоб забезпечити проїзд автотранспорту дорогами області, філії ДП «Вінницький облавтодор» використали 3,5 тис. тон піщано-соляної суміші.

19 січня, на Водохреща, зима розгулялася не на жарт. Та цілодобову варту тримає не лише зима, а й працівники ДП «Вінницький облавтодор». Так, за останню добу на дорогах області працювало майже 140 одиниць техніки та більше 200 механізаторів та робітників. Для того, щоб прочистити шляхи від снігу та уникнути ожеледиці використано близько 5 тис. літрів бензину та понад 10 тис. літрів дизельного палива.

Працювали не марно. Завдяки зусиллям дорожників, вдалося попередити утворення заторів та виникнення дорожньо-транспортних пригод через несприятливі умови руху.

Працівники ДП «Вінницький облавтодор» продовжують працювати в цілодобовому режимі та ліквідувати наслідки негоди. Дорожники прикладають максимум зусиль, аби забезпечити проїзд автодорогами області. Але і водіям потрібно бути обережними: дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість та без нагальної потреби не вирушати в дорогу під час снігопадів.



Переглядів: 2775
Поширень: 0