Інспектори Державтоінспекції отримали повідомлення про те, що в районному центрі скоєна крадіжка автомобіля. 45-річний заявник повідомив, що підвозив випадкового попутника. Зупинившись біля однієї з будівель, водій на хвилинку забіг у справах до приміщення, а повернувшись, не побачив своєї автівки на залишеному місці.

Отримавши орієнтування на викрадений автомобіль, інспектори ВДАІ одразу взялися за його пошук. Через годину у дворі одного із торгівельних комплексів іномарка була знайдена. Викрадач знаходився за кермом автомобіля в стані алкогольного сп’яніння. Свої дії зловмисник пояснив тим, що просто захотів покататися. Це вже не перший випадок, коли цей молодий чоловік потрапляє у поле зору правоохоронців. Його вже затримували за крадіжку двоколісного транспорту. Ця справа зараз знаходиться на розгляді в суді.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років ув’язнення.



Переглядів: 3038
Поширень: 0