Працівники Тульчинського райвідділу міліції за підозрою у нападі на 28-річну місцеву жительку затримали 21 та 23-річних молодиків. Чоловіки приїхали до районного центру у справах, після чого випили по чарці та вирішили підзаробити пограбуванням.

Зі слів затриманих, свою жертву вони примітили біля одного з магазинів у Тульчині. Молодики зачекали, коли жінка вийде з приміщення продовольчого магазину та пішли слідом за нею. Біля парку вирвали у неї з рук сумку з особистими речами, гаманцем та мобільним телефоном.

Як розповів начальник Тульчинського райвідділу міліції Іван Прияцелюк, підозрюваних шукали за описом потерпілої близько двох місяців. Ними виявилися жителі одного з сіл району. Чоловіки у скоєному зізналися та повернули деякі речі, що були у сумці потерпілої. Раніше вони в поле зору міліції не потрапляли. Говорять, що на злочин наважились через нестачу грошей.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж за попередньою змовою групою осіб). За таке кримінальне правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2786
Поширень: 0