27 січня о 22:33 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №17 смт Вороновиця надійшло повідомлення про пожежу в одному із житлових будинків на вул. Гагаріна у с. Жабелівка.

На місце надзвичайної пригоди одразу виїхали працівники оперативно-рятувальної служби «101», які швидко ліквідували загорання. Під час ліквідації пожежі у будинку було виявлено тіла двох загиблих: 46-річної жінки та її 50-річного чоловіка. Пожежею знищено шиферну покрівлю на площі 45 квадратних метрів та домашні речі.

Загальний збиток від пожежі становить близько 50 тисяч гривень.

Того ж дня жмеринським рятувальникам надійшло повідомлення про загорання, яке сталося в районному центрі на вул.Миру. Рятувальники під час ліквідації пожежі виявили у будинку тіло 86-річної господарки.

В обох випадках причиною загорання стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електронагрівальних приладів. Рятувальники застерігають громадян дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті та дотримуватись усіх заходів безпеки під час використання приладів опалення.



Переглядів: 2548
Поширень: 0