Жертвами неповнолітніх зловмисників стали два приватні підприємці. Майже одночасно вони звернулись до міліції з заявами про те, що невідомі обікрали їхні крамниці. Пошуки зловмисників тривали недовго, і вже за декілька годин міліціонери встановили та затримали винуватців. Ними виявились двоє хлопців 15 та 17 років.

За словами підозрюваних, того вечора вони збирались поїхати до дівчат. Але на поїздку потрібні були кошти та й на побачення йти з порожніми руками не хотілось. За презентами вирішили «заскочити» у магазин. Зірвавши вхідні двері крамниці, вони проникли всередину та винесли звідти близько 300 гривень готівкою та продукти харчування. Вирішивши, що цього недостатньо, зловмисники у такий же спосіб навідались до іншого магазину, де поживились ще на 1300 гривень.

Як з’ясувалось, для затриманих це вже не перший кримінальний досвід-вони і раніше потрапляли у поле зору міліціонерів. Зараз правоохоронці перевіряють їх на причетність до інших крадіжок на території прилеглих районів.

За фактами крадіжок працівниками міліції відкрито два кримінальних провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням від 3 до 6 років. Триває слідство.



Переглядів: 2483
Поширень: 0