Близько п’ятої години вечора в м. Ладижин по вулиці Хлібозаводській водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на мопед, який рухався йому назустріч. Не зупиняючись, водій-винуватець покинув місце ДТП. Свідки автопригоди викликали швидку допомогу та міліцію.

З численними переломами та травмою голови 70-річний водій двоколісного транспортного засобу був доставлений до хірургічного відділення місцевої лікарні.

У Ладижині п\'яний водій автомобіля Fiat збив мопед та утік з місця пригоди

Кілька години знадобилося працівникам міліції аби затримати водія-правопорушника. Ним виявився 45-річний місцевий житель. Автомобіль «Fiat Scudo» з ушкодженнями характерними для ДТП знайшли у дворі багатоповерхівки за його місцем проживання. Свою причетність до аварії чоловік спочатку заперечував, але беззаперечні докази змусили його зізнатися у скоєному.

Спілкуючись з правопорушником правоохоронці помітили, що він знаходиться в нетверезому стані.

У Ладижині п\'яний водій автомобіля Fiat збив мопед та утік з місця пригоди

Підозри міліціонерів підтвердилися під час медичного освідування на вміст алкоголю в крові. 1,85 проміле – такий показник визначив алкотестер. Зі слів затриманого, у момент аварії він був тверезим, а вжив алкоголь після того, щоб заспокоїтися та зняти стрес. Чи знаходився водій за кермом у стані сп’яніння, з’ясує слідство.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, якої керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 3629
Поширень: 0