Біля 20-ї години, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом у місті Могилеві-Подільському, екіпаж ДАІ, у складі двох інспекторів та представника громадськості, помітив легкову автівку ВАЗ-2109, яка порушивши правила дорожнього руху, не пропустила на переході пішохода. Увімкнувши сигнальні маячки, правоохоронці під’їхали до даного автомобіля.

Побачивши автомобіль патрульної служби, водій збільшив швидкість. Правоохоронці пропонували водію даного автомобіля зупинитися, але він на вимогу правоохоронців не реагував.

Працівники ДАІ наздогнали та зупинили автівку на одній з прилеглих вулиць. Нетверезий водій почав ображати їх.

Відмовившись пред’явити документи та поїхати у лікарню на освідування, чоловік повів себе вкрай агресивно та наніс інспектору ДАІ тілесні ушкодження, вдаривши головою в обличчя . Після чого правоохоронці зателефонували до чергової частини міліції. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правопорушника було доставлено в лікарню та освідувано на наявність алкогольного сп’яніння.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 342 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.



Переглядів: 3566
Поширень: 0