До чергової частини Жмеринського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки смт. Браїлів про те, що на території домогосподарства в селі Біликівці вона виявила тіло своєї дочки. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група міліції.

За словами начальника Жмеринського райвідділу міліції Олександра Прозоровського, під підозру міліціонерів потрапив співмешканець загиблої. Покинувши у будинку семимісячне немовля, чоловік не дочекався приїзду правоохоронців та зник.

Попередньо працівники міліції встановили, що смертельні ушкодження жінка отримала у будинку. Під час сімейної сварки, чоловік вдарив свою співмешканку дерев’яним поліном по голові. Зрозумівши, що сталось непоправне, зловмисник затягнув тіло вбитої до сараю та прикидавши сміттям, скинув у вигрібну яму.

Як з’ясувалось пізніше, в той час коли працівники міліції оглядали місце події та проводили слідчо-оперативні заходи по встановленню вбивці молодої матері, підозрюваний відправився до районного центру, де з подвір’я одного з домогосподарств викрав позашляховик. Працівники ДАІ та господарі викраденого автомобіля почали переслідувати чоловіка та невдовзі затримали його.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. Слідчим відділом міліції розпочато два кримінальних провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Правопорушнику загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Що стало причиною кривавої розправи над матір’ю своєї малолітньої дитини, зловмисник пояснити відмовився, тож в ході слідства йому буде призначена судово-психіатрична експертиза, яка визначить чи усвідомлював чоловік свої дії в момент скоєння злочину.



Переглядів: 3707
Поширень: 0