За словами начальника Гайсинського райвідділу міліції Олександра Сомика, в ході оперативно-розшукових заходів до працівників міліції надійшла інформація, що тренер одного з місцевих тренажерних залів займається розповсюдженням наркотиків. Припущення оперативників підтвердилися, коли провели оперативну закупівлю.

У тренера спортивного клубу вилучили 3 кілограми коноплі

Крім того, під час санкціонованого обшуку в гаражі зловмисника правоохоронці виявили та вилучили пачки з-під сигарет, в яких містилась розфасована по паперовим згорткам марихуана, шість коробок з-під взуття частково заповнені подрібненою коноплею та пристрій для куріння.

У тренера спортивного клубу вилучили 3 кілограми коноплі

Раніше молодик ніколи не мав проблем із законом, тож нині правоохоронці встановлюють канал надходження вилученого у нього наркотичного зілля.

У тренера спортивного клубу вилучили 3 кілограми коноплі

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових рішень. В діях зловмисника вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), що карається позбавленням волі до 10 років з конфіскацією майна.

Вилучена наркотична речовина направлена на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.



Переглядів: 3962
Поширень: 0