Міжрегіональну схему виготовлення, реалізації, транспортування та зберігання алкогольного фальсифікату й тютюнових виробів виявили співробітники ГУ Міндоходів у Вінницькій області. Сурогатний коньяк та горілка виготовлялися в підпільному цеху в кустарних умовах та розливалися у пляшки з-під оригінальної продукції. Реалізувався незаконний товар без марок акцизного податку. Так само незаконно торгували цигарками іноземного виробництва, завезеними на територію держави поза митним контролем. Слідчими та оперативниками ГУ Міндоходів у області виявлено та одночасно припинено діяльність близько 10 місць зберігання незаконної продукції з метою її подальшої реалізації на території Вінницької та Одеської областей.

На Вінниччині виявили підпільне виробництво коньяку Kvint та Russian VodkaНа Вінниччині виявили підпільне виробництво коньяку Kvint та Russian Vodka

В ході слідчо-оперативних заходів описано та вилучено більше 600 літрів спирту, понад 2,5 тисяч пляшок коньяку та більше 400 пляшок горілки, а також майже 20 тисяч пачок цигарок іноземного виробництва – всього незаконної продукції вилучено на суму понад півмільйона гривень. Заходи здійснювалися в рамках кримінального провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України – по факту незаконного виготовлення та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв, вчинених групою осіб. Тривають слідчі дії, які серед іншого мають встановити канали надходження нелегальної підакцизної продукції на територію України.



Переглядів: 4796
Поширень: 0