30 березня о 16:40 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №34 м. Шаргород надійшло повідомлення про те, що в селі Сапіжанка на вул. Дзержинського сталося просідання ґрунту на території трьох приватних домогосподарств з подальшим руйнуванням будівель та споруд.

На Вінниччині через просідання грунту пошкоджено 3 житлові та 5 господарських будівель

Як з’ясувалося, на території особистого домогосподарства 77-річної пенсіонерки зазнали значних ушкоджень житловий будинок, літня кухня, хлів та погріб. У результаті надзвичайної події постраждала господарка будинку, яку із тілесними ушкодженнями було госпіталізовано у районну лікарню.

На Вінниччині через просідання грунту пошкоджено 3 житлові та 5 господарських будівель

На подвір’ї 69-річної місцевої жительки на несучих стінах житлового будинку утворилися тріщини шириною 0,5 см, значних ушкоджень зазнали літня кухня та погріб. На території домогосподарства 58-річної господарки внаслідок просідання ґрунту у дерев’яно-валькованому перекритті житлового будинку утворилася тріщина шириною 0,5 см. Всього у пошкоджених будинках проживало 8 людей. Наразі всі вони відселені до родичів.

Усі зазначені вище споруди відключені від електричного живлення. Працівниками міліції організовано охорону домогосподарств.



Переглядів: 5677
Поширень: 0