Жертвою неповнолітніх зловмисників став 74-річний пенсіонер. Ввечері, витягнувши віконну раму, вони проникли до будинку старенького. Шукаючи гроші, хлопці у печі знайшли скляну банку, в якій чоловік зберігав свої заощадження та викрали звідти близько 10 тисяч гривень. Розділивши між собою кошти, вони розійшлися по домівках.

Невдовзі матері одного з підлітків повідомили, що її син розраховується у магазині крупними купюрами. Розпитавши його, жінка дізналася правду та одразу повідомила дільничному інспектору міліції.

В поле зору правоохоронців підлітки раніше не потрапляли. Хлопці визнали свою провину та повернули частину коштів, яку не встигли витратити на свої потреби. Свій вчинок вони пояснили нестачею кишенькових грошей.

За фактом крадіжки працівниками міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років, однак враховуючи вік правопорушників, їх очікують примусові заходи виховного характеру.



Переглядів: 3376
Поширень: 0