Козятинський РВ
12 квітня о 13.35 год. водій автомобіля "РЕНО Кліо" Щ., 1982 р.н., житель м. Вінниця, рухаючись по автодорозі "Вінниця - Житомир", біля с. Жежелів Козятинського р-ну, здійснюючи обгін, не вибрав безпечної швидкості виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з зустрічним автомобілем "Вольво -48" з причепом STAK 117, під керуванням М., 1980 р.н., жителем сусідньої Республіки, який, уникаючи наїзду, допустив зіткнення ще з одним автомобілем марки "Фіат Добло", під керуванням Б., 1972 р.н., жителя м. Бердичів. В результаті ДТП, водій автомобіля "Рено" Щ. від отриманих травм помер на місці пригоди.

Вінницький МВ
13 квітня до ВОДКЛ м. Вінниці звернулась Н., 1997 р.н., жителька Вінницького району, с. Бохоники, учениця 10-го класу ЗОШ № 35, яка повідомила, що отримала тілесні ушкодження під час ДТП. В подальшому було встановлено, що 11.04.2014 р. водій автомобіля "Шкода Октавія" К., 1958 р.н., житель м. Вінницi, рухаючись у м. Вінниці по вул. Пирогова в напрямку вул. Гніванське шосе, виконуючи маневр розвороту, не надав перевагу в русі водію автомобіля "ДЕО Ланос", Б., 1982 р.н. жителю м. Вінниця, що рухався по головній дорозі вул. Пирогова в напрямку вул. Сабарівське шосе, в результаті чого допустив зіткнення із вище вказаним автомобілем. В результаті ДТП, пасажир автомобіля "ДЕО Ланос" Н. отримала тілесні ушкодження.

Піщанський РВ
13 квітня о 18.40 год. на вул. Леніна в с. Кукули відбулося зіткнення між мотоциклом "Днепр -11", під керуванням Н., 1990 р.н., жителя с. Кукули, та автомобілем "ВАЗ - 21063", під керуванням Т., 1960 р.н., жителя Крижопільського району. В результаті зіткнення, Н. отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у травматологічне відділення Піщанської ЦРЛ.

Теплицький РВ
11 квітня о 15.30 год. в смт. Теплик по вул. Незалежності працівниками РВ під час перевірки автомобіля "Опель Астра", під керуванням Д., 1981 р.н., жителя с. Комарівка, виявлено та вилучено свідоцтво на тз з ознаками підробки та під час перевірки автомобіля по базі даних встановлено, що номер кузова інший. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Оратівський РВ
11 квітня о 12.30 год. в с. Балабанівка по вул. Леніна працівниками ВДАІ РВ під час перевірки автомобіля "Рено", під керуванням П., 1991 р.н., жителя Черкаської області встановлено, що номер кузова містить ознаки підробки та незареєстрований по жодній базі даних. Внесено в ЄРДР за ч. 1 ст. 290 КК України.

Немирівський РВ
11.04.2014 року на стаціонарному посту ДАІ м. Немирів було зупинено автомобіль "Део Ланос", під керуванням Р., 1958 р.н., жителя Немирівського району. при перевірці даного автомобіля було виявлено, що даний номерний знак належить іншому автомобілю, а номер кузова в базі даних відсутній.

Немирівський РВ
Під час несення служби на автодорозі Стрий – Тернопіль – Кіровоград - Знам’янка біля с. Кудлаї Немирівського р-ну був зупинений автомобіль Фольцваген Гольф, під керуванням І., 1994 р.н жителя Одеської області, в якого технічний паспорт на автомобіль з ознаками підробки.

Козятинський РВ
12.04.2014 під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом на СП "Комсомольський" було зупинено ав-ль Мercedes Benz Е 220, чорного кольору, під керуванням Р., 1963 р.н., непрацюючого, жителя київської обл., під час перевірки якого було встановлено, що ідентифікаційний номер складових частин не відповідає записам у реєстраційних документах. Ав-ль поміщено на арештмайданчик Козятинського РВ УМВС. Проводиться подальша перевірка.

Погребищенський РВ
12 квітня працівниками ВДАІ Погребищенського РВ в с. Плисків був зупинений автомобіль "ВАЗ -21093", під керуванням П., 1956 р.н., жителя с. Плисків. Під час звірки ідентифікаційного номера кузова з реєстраційними документами на т/з не співпадає. Даний транспортний засіб доставлений до Погребищенського РВ для з’ясування обставин та поставлено на арештмайданчик.

Вінницький РВ
13 квітня о 22.45 год. співробітниками ІДПС під час несення служби на а/д "Житомир - Могилів Подільський" було зупинено автомобіль "BMW -525", під керуванням водія Б., 1980 р.н., жителя Барського р-ну. Під час перевірки документів свідоцтва про реєстрацію було виявлено ознаки підробки та по базі даних номер кузова не відповідав записам у реєстраційних документах. Даний автомобіль поміщено на арештмайданчик м. Вінниця. Свідоцтво про реєстрацію направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС.

Козятинський РВ
13 квітня о 01.30 год. працівниками ДПС ВДАІ в с. Мала Клітенка біля місцевого кладовища було виявлено автомобіль "ГАЗ - 3302" фургон, під керуванням В., 1984 р.н., жителя смт. Глухівці. Під час огляду автомобіля в кузові було виявлено металеві огорожі в кількості 10 шт. Водія та його пасажира затримано до райвідділу міліції. Автомобіль поставлено на арешт майданчик. (Фото прикріплене знизу)

Літинський РВ
13 квітня о 20.10 год. працівниками ДПС УДАІ УМВС під час несення служби на СП "Літин" було зупинено автомобіль "Форд Оріон", під керуванням М., 1955 р.н., жителя м. Вінниці. Під час перевірки документів та звірки номерів агрегатів було встановлено, що ідентифікаційний номер кузова даного т/з знищено кустарним способом.

Літинський РВ
13 квітня о 18.20 год. працівниками ІДПС ВДАІ під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом в смт. Літин був зупинений автомобіль "ВАЗ-2101", під керуванням В., 1990 р.н., місцевого жителя, у якого під час поверхневого огляду в багажному відділені було виявлено ніж кустарного виробництва, без ознак холодної зброї. Даний ніж та направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС.

Вінницький ВМВ
Під час огляду автомобіля «ВАЗ-2107», під керуванням гр. М., жителя м. Вінниця, було виявлено та вилучено під сидінням у водія пристрій схожий на пістолет.

Співробітники ДАІ 13.04.2014 виявили:
1. Порушень ПДР: - за добу – 189 (з них грубих – 124), - з початку року – 22079;
2. Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 29, - з початку року – 2568;
3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – перевищення швидкості – 39,
- з початку року – перевищення швидкості – 4903;
4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 0, - з початку року – 46;
5. Не використання ременів безпеки: - за добу – 0, - з початку року - 461;
6. ДТП з матеріальними витратами: - за добу – 3, - з початку року – 509;
7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 15.



Переглядів: 2870
Поширень: 0