Двоє хлопців з Брацлава спробували давній нехитрий спосіб підзаробити – красти у своєму селищі люки і здавати їх на металобрухт. За ніч на одній з центральних вулиць назбирали дев’ять штук, а зранку збирались їх реалізувати.

Знайшли невдах швидко.  Після повідомлення про крадіжку люків до чергової частини Немирівського РВ УМВС за кілька годин обидва вже давали пояснення правоохоронцям.

Як розповів начальник Немирівського райвідділу міліції Василь Максимчук, особи, причетні до даного кримінального порушення, були встановлені та затримані. Ними виявилися двоє молодиків 19 та 20 років. Близько другої години ночі, будучи на підпитку, молоді люди вирішили підзаробити. Перше, що їм спало на думку – познімати кришки з каналізаційних люків, а ранком здати їх у пункти прийому металобрухту.

П’ять років за дев’ять кришок люків можуть відсидіти двоє жителів Брацлава

Під час огляду помешкання одного з підозрюваних у підсобному приміщенні працівники міліції виявили вкрадені кришки люків.
Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 3126
Поширень: 0