Центри втілюють високі стандарти якості обслуговування, надання адміністративних послуг та надійну систему їх контролю. За І квартал 2014 року жителі Вінниччини вже отримали майже  40 тисяч таких послуг.

На найближчий час заплановано ще відкриття 3-х ЦОПів : в Оратові, Мурованих-Курилівцях і Погребищі.

Ямпіль і Томашпіль відтепер з європейським сервісом

На відкритті Центрів в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Вінницькій області Мирослав Продан наголосив: «Наше завдання − максимальне територіальне покриття сервісними центрами всієї території Вінницької області. Відкриваючи їх, ми сподіваємося надати нового імпульсу у взаємній співпраці держави та бізнесу. Саме для платників: і для великих підприємств, і для фермерів, і підприємців спрощенців, і звичайних громадян, − розрахована діяльність таких закладів».

Ямпіль і Томашпіль відтепер з європейським сервісом

Голова Ямпільської райдержадміністрації  Михайло Вдовцов зазначив, що відкриття центру у Ямполі покращить клімат малого та середнього бізнесу, допоможе залучити інвестиції. А голова Томашпільської районної державної адміністрації Олександр Закорчений сказав: «Доступність та ефективність нового Центру зніме бар’єр у спілкуванні з податківцями». На відкритті були присутні представники бізнесу та громадськість, зокрема голова районної організації підприємців Томашпільщини  Сергій Жмудь, голова фермерських господарств Томашпільського району Григорій Перейма, голова Ямпільської районної організації підприємців Віктор Загробський. Вони висловили сподівання, що відтепер подання звітності значно спроститься, а всі необхідні консультації та довідки буде приємніше отримати у сервісному центрі європейського зразка.

ЦОПи у Ямполі і Томашполі відповідають усім стандартам, що затвердило Міністерство доходів і зборів: обладнані камерами відеоспостереження, у режимі он-лайн керівництво ДПІ та фахівці моніторингового центру Міністерства доходів та зборів можуть побачити все, що відбувається у ЦОПах, відтак, спрямовувати роботу працівників у необхідному напрямку; є скриньки відгуків та пропозицій, повідомлення з яких кожного тижня опрацьовує спеціальна комісія; працюють кваліфіковані спеціалісти, консультанти-модератори, які проходять контрольні тестування. Також є робоче місце платників, де кожен з них може зайти до Інтернету та подати звітність в електронному вигляді, без жодної черги.

Ямпіль і Томашпіль відтепер з європейським сервісом

Час прийому відвідувачів, прийом документів, консультування, надання адміністративних послуг – здійснюється щоденно у робочі дні з 9  до  18 год.,  двічі на тиждень ЦОПи працюють до 20-ї години., а в суботу - до 16 год. Обслуговування платників здійснюється без перерви на обід.
Також для уникнення зайвого ажіотажу, черг та незручностей на період подачі звітності Центри обслуговування платників працюють у посиленому режимі за принципом „до останнього відвідувача ”, створюються додаткові місця для реєстрації податкової звітності та консультацій. Це особливо актуальним є сьогодні, коли закінчується останній місяць кампанії декларування доходів громадян.

Ямпіль і Томашпіль відтепер з європейським сервісом

Сприятливі умови обслуговування стимулюватимуть бізнес Ямпільщини та Томашпільщини сумлінно сплачувати належні до бюджету платежі. Це є запорукою фінансової стабільності нашої держави, своєчасних виплат пенсій та зарплат,  належного функціонування всіх бюджетних і соціальних закладів та сприятиме розвитку кожної територіальної громади районів.



Переглядів: 5130
Поширень: 0