Дві доби знадобилось Могилів-Подільським міліціонерам, щоб затримати двох зловмисників, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні розбійного нападу на подружжя самотніх пенсіонерів. Вночі злодії увірвалися до будинку стареньких та, жорстоко побивши 81-річного господаря, забрали з їхнього будинку майже 100 тисяч гривень.

Близько третьої години ранку чергову частину Могилів-Подільського міськвідділу міліції повідомив про напад сільський голова одного з віддалених населених пунктів району.

За словами начальника Могилів-Подільського райвідділу міліції Юрія Дубецького, нападники, не приховуючи своїх облич, через вікно проникли у будинок старенького та нещадно побили його, після чого забрали заощадження та втекли.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, підозрюваних у розбої затримали. Нападниками виявились 29-річний чоловік та 27–річна жінка. Обоє підозрюваних раніше судимі за скоєння майнових злочинів.

Правоохоронці перевіряють кримінальну парочку до аналогічних злочинів на території Вінниччини та інших областей України.

За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Нападникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває розслідування.



Переглядів: 3014
Поширень: 0