Трагедією завершилась п’яна вечеря двох співмешканців у селі Пагурці Хмільницького району. Під час сімейної сварки чоловік вихопив ніж та наніс жінці ножове поранення в область грудей. Лікарі швидкої допомоги, прибувши на місце події, констатували смерть.

До чергової частини Хмільницького міськвідділу міліції о 22:00 зателефонував черговий лікар та повідомив, що у власному домогосподарстві виявлено труп 38-річної жінки з ознаками насильницької смерті.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що дане кримінальне правопорушення скоїв співмешканець померлої - непрацюючий, неодноразово судимий чоловік, який зловживав спиртними напоями.

Спочатку підозрюваний заперечував свою причетність до скоєного, але факти свідчили протилежне. Зібрані міліціонерами докази змусили підозрюваного зізнатись та розповісти подробиці того фатального дня.

Зі слів затриманого, під час застілля між ним та співмешканкою виникла сварка. Не стримавши люті він схопив зі столу ніж, та розмахуючи ним, випадково вдарив жінку в область грудей.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть особи). Зловмиснику загрожує покарання до 10 років позбавлення волі. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.



Переглядів: 3531
Поширень: 0