Під час з’ясування стосунків між сп’янілою компанією вінничан, які вдерлися на територію домогосподарства жителя одного з сіл Немирівського району, з рушниці була поранена жінка. Попередньо встановлено, що 39-річний господар пострілом з мисливської зброї в повітря хотів налякати непроханих гостей, а влучив жінці в плече.

Конфлікт трапився 18 травня близько опівночі у Немирівському районі. До міліції приїхав 39-річний житель одного з сіл району та повідомив, що з мисливської рушниці він щойно поранив жінку. Постраждала була у компанії трьох чоловіків, які вночі дерлися на його подвір’я. Зі слів заявника, вони були в стані алкогольного сп’яніння, кричали та нецензурною лайкою висловлювалися на його адресу.

Як розповів перший заступник начальника УМВС України у Вінницькій області Юрій Педос, мисливську зброю чоловік привіз з собою до міліції. З’ясувалося, що рушницю калібру 16 мм заявник зберігав незаконно. За його словами, кілька років тому він придбав її у незнайомця, на всяк випадок, оскільки проживає з родиною на околиці села. Справжнє походження та мету зберігання даної зброї наразі з’ясовує слідство.

Вінничани приїхали «на розборки» із селянином, а повернулись з кульовим пораненням

Близько першої години ночі по телефону спецлінії 102 з центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до них з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення плеча звернулась 33-річна жінка. Обстеживши її, лікарі встановили, що у постраждалої роздроблена нижня частина плечової кістки.

Зі слів постраждалої, чоловік який стріляв з рушниці - її колишній односелець. Місяць тому, приїхавши в рідне село, вони посварилися. Пригадавши образу під час розпиття спиртних напоїв зі своїми трьома товаришами з Вінниці, жінка, заручившись їхньою підтримкою, негайно вирішила їхати до кривдника з’ясовувати стосунки.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.

В ході проведення досудового розслідування буде надана правова кваліфікація діям всіх учасників події.



Переглядів: 3997
Поширень: 0