5 квітня до Тиврівського райвідділу міліції зателефонувала жителька одного з сіл району та повідомила, що близько 23.00 зять, застосувавши фізичну силу до її дочки, насильно вивів її з будинку та селом повів у невідомому напрямку.

На пошуки 26-річної матері п’ятьох дітей та її кривдника був задіяний весь особовий склад міліції. Правоохоронці оглядали покинуті будинки на околицях села, прочісували лісосмуги, поля поблизу села,опитували односельців. Ввечері наступного дня подружжя повернулося додому. На обличчі та тілі жінці були численні синці та подряпини.

Як з’ясувалося, застосувавши засоби фізичного впливу, чоловік вночі відвів жінку до лісу, що знаходиться близько 7 км від села, прив’язав мотузкою до дерева та майже добу знущався над нею: бив та нацьковував на неї собаку. У такий спосіб він помстився дружині за те, що вона викликала міліцію, після того, як він побив її та її матір. За це йому довелося понести покарання – адмінарешт.

Як розповів начальник Тиврівського РВ УМВС Сергій Рудик, раніше чоловік потрапляв в поле зору правоохоронців та притягався до кримінальної відповідальності за нанесення легких тілесних ушкоджень, злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною та незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Тепер чоловікові доведеться нести кримінальну відповідальність за незаконне позбавлення волі та викрадення людини.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини вчинене способом небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі. Наразі дане кримінальне провадження направлено до суду.



Переглядів: 10130
Поширень: 0