З 20 травня по 20 червня працівники Державтоінспекції проводяться перевірки суб\'єктів, які надають послуги з перевезення пасажирів. Особлива увага звертається на підготовку автотранспорту до перевезення пасажирів, організацію передрейсового контролю за технічним станом автобусів і на проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

Операція "Автобус-2014" триває

За повідомленням начальник УДАІ у Вінницькій області Павла Солонененка, з початку року на території Вінницької області сталась 21 дорожньо-транспортна пригода за участю водіїв автобусів, які здійснювали перевезення пасажирів. В результаті автопригод 1 людина загинула та 4 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Операція "Автобус-2014" триває

Протягом місяця інспектори ДАІ будуть здійснювати на автодорогах контроль за дотриманням правил дорожнього руху водіями автобусів. В першу чергу працівники ДАІ здійснюють контроль за дотримання водіями автобусів швидкісного режиму, вимог дорожніх знаків та розмітки, правил обгону та керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

29 травня працівниками Барського ВДАІ за порушення правил перевезення пасажирів, а саме перевезення пасажирів понад максимальну кількість, передбачену технічною характеристикою транспортного засобу правил дорожнього руху було зупинено автобус «ІVECO», який рухався за маршрутом Муровані Курилівці-Вінниця. Під час спілкування з водієм було встановлено, що водій перевозив понад два десятки людей з ознаками алкогольного сп’яніння. За допомогою спеціального приладу «Drager» було визначено стан сп’яніння водія. За результатами алкотестера в організмі водія зафіксовано 0.81 проміле алкоголю.

Загалом, з початку проведення заходів працівниками ДАІ задокументовано 611 порушень правил дорожнього руху серед, яких 19 перевищення швидкості, 208 порушення правил перевезення пасажирів та 1 керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.



Переглядів: 4744
Поширень: 0