30 травня з ранку до чергової частини Бершадського райвідділу міліції звернувся 71-річний житель міста Бершадь та повідомив про крадіжку власного автомобіля «Рено-Кенго» з гаража власного господарства.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери швидко з’ясували, хто причетний до зникнення авта та затримали зловмисника.

Бершадські міліціонери затримали крадія автомобіля

За словами начальника райвідділу полковника міліції Олега Революка, крадієм автомобіля став 19-річний місцевий житель, який напередодні ввечері з онуком потерпілого розпивали спиртне в автомобілі та слухали музику. Після «вдалого» вечора, коли онук господаря автомобіля пішов до будинку, його товариш вирішив пошукати пригод, викравши автівку з гаража. Не справившись з керуванням, викрадач на польовій дорозі з’їхав в яр поблизу лісу та застряг. Горе-водієві довелося покинути іномарку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження по ч.2 ст. 289 КК України (не законне заволодіння транспортними засобами). Такий злочин карається штрафом до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п\'яти років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває слідство.



Переглядів: 3443
Поширень: 0