Як з’ясувалося, виявлене наркотичне зілля самозасіялося. Територія, на якій воно рясно вродило, належить підприємству та використовувалась ним для збереження стічних вод.

40 га коноплі самозасіялися на території вінницького підприємства. ВИрубувати будуть кілька днів

Як розповів в.о. начальника Томашпільського РВ УМВС України у Вінницькій області Дмитро Іванченко, по факту виявлення посіву наркотичних рослин слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). З огляду на те, що рослини коноплі самозасіялися, то керівництво підприємства або особа, відповідальна за дану ділянку угідь, буде притягнута до адміністративної відповідальності за ст. 106-2 (незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від вісімнадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно вирощуваних нарковмісних рослин.

40 га коноплі самозасіялися на території вінницького підприємства. ВИрубувати будуть кілька днів

Зараз працівниками Томашпільського райвідділу проводяться заходи по знищенню виявлених рослин, і триватимуть вони кілька днів.



Переглядів: 3495
Поширень: 0