У нічній автопригоді, що сталась на трасі Немирів - Могилів-Подільський у Шаргородському районі, загинула 21-річна дівчина.

За повідомленням УМВС, 8 липня о третій годині ночі на автодорозі в с. Хоменки Шаргородського району 26-річний водій автомобіля «Ford Transit», житель цього ж села, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2107».

На Вінниччині дівчина померла на руках лікарів після ДТП

Внаслідок зіткнення постраждав 31-річний водій «сімки» та 21-річна пасажирка «Ford Transit». Каретами швидкої допомоги потерпілих госпіталізовали до районної лікарні. У чоловіка лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом стегна, а молода жінка від отриманих тілесних ушкоджень під час надання медичної допомоги померла.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Проводиться розслідування.



Переглядів: 6188
Поширень: 0