Минулої доби під колесами автівок опинилися двоє чоловіків з Могилів-Подільського та Хмельницького районів. Одного водій не помітив на узбіччі дороги, а інший - на велосипеді раптово виїхав на зустрічну смугу дороги.

23 липня о четвертій годині ранку в м. Могилів-Подільський 39-річний водій автомобіля «Opel Vectra» на вулиці Пушкінській не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя дороги, де скоїв наїзд на 22-річного місцевого жителя. Зі слів водія, пішохода він не побачив через складні погодні умови – йшов сильний дощ.

На місце пригоди водій викликав швидку допомогу та з потерпілим поїхав у лікарню. Після цього дав покази працівникам міліції. У постраждалого лікарі діагностували відкритий перелом ступні та забій хребта.

У м. Хмельник на вулиці Фрунзе водій «сімки» збив велосипедиста. 53-річний чоловік, керуючи велосипедом, різко повернув ліворуч, внаслідок чого потрапив під колеса «ВАЗ-2107», який їхав у зустрічному напрямку. З відкритою черепно-мозковою травмою постраждалого було госпіталізовано до районної лікарні.

За обома фактами автопригод слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.
Проводиться досудове розслідування.



Переглядів: 3313
Поширень: 0