В смт. Турбів на місці аварії працівники міліції затримали нетверезого чоловіка, який серед білого дня у місцевого жителя викрав «ВАЗ-2103». Зловмиснику вдалося проїхати близько 15 метрів після чого, він не впоравшись з керування, в’їхав у паркан.

27 липня близько 15.00 до міліції зателефонував 28-річний житель Турбова та повідомив, що невідомий чоловік щойно викрав машину «ВАЗ-2103», яку біля будинку залишив робітник. Чоловік, який працює у заявника на будівництві залишив свій автомобіль відчиненим з ключами у замку запалювання.

Як розповів начальник Липовецького райвідділу міліції Василь Фіногенов, зловмисника працівники ДАІ затримали неподалік від місця скоєння злочину. Ним виявився 44-річний місцевий житель. Затриманий, який знаходився під дією алкоголю, не впорався з керуванням та в’їхав у паркан.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). За скоєння такого правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 3077
Поширень: 0